Praatcafé

Praatcafé

EEN LUISTEREND OOR KAN WONDEREN DOEN

Het praatcafé van Ommekaar is een plaats waar ruimte is voor ontmoeting in een huiselijke en gezellige sfeer. Het is belangrijk om als mens een sociaal netwerk te hebben, mensen te leren kennen waarop je kan rekenen en die ook op jou kunnen rekenen.


In ons praatcafé kan je altijd terecht tijdens de openingsuren. Je vindt er dagelijks de krant die je rustig kan doorlezen. Drink je daarbij graag een koffie of liever een pintje? We hanteren zeer voordelige tarieven voor alle dranken op onze kaart. Deze worden je met een glimlach geserveerd.


Af en toe zijn er ook activiteiten in ons praatcafé: op Maria Lichtmis worden er lekkere pannenkoeken geserveerd, in mei kan je er een infosessie volgen over tomatenplanten en je kan in ons buurthuis komen breien bij koffie en een koekje. Verder wordt er af en toe geknutseld door de dames van Ziekenzorg, maar ook de medewerkers van Ommekaar bieden geregeld activiteiten aan. Alle activiteiten worden op de startpagina vermeld en je vindt ze ook terug op onze Facebookpagina.


Sinds 18 augustus 2023 biedt Stad Halle in ons praatcafé een nieuwe gratis dienst aan: Digiplek!

Elke vrijdagnamiddag tussen 14u en 16u staat er een enthousiaste vrijwilliger van Digiplek paraat om je te helpen met je GSM, computer of tablet.