Vrijwilligers

Buurthuis Ommekaar

VRIJWILLIGERSWERKING

ALS ELKE VRIJWILLIGER EN STER ZOU ZIJN, DAN WERD HET NOOIT MEER DONKER

Vele handen maken het werk licht. Voor ons is het belangrijk dat elke vrijwilliger een taak vindt waarvan hij voldoening heeft om nadien naar huis terug te keren met een blij gevoel een goed werk te hebben verricht.


Heb je interesse om vrijwilliger te worden bij Ommekaar?


IEDERE VRIJWILLIGER DRAAGT Z'N STEENJE BIJ

In Buurthuis Ommekaar steken intussen meer dan 60 vrijwilligers wekelijks de handen uit de mouwen. Deze vrijwilligers dragen onze visie uit naar de bezoekers. Ze ontvangen iedereen met respect en vriendschap en bieden spontaan hulp waar dit mogelijk is. Op deze manier werken we in Ommekaar elke dag aan een gemeenschap waarin er aandacht is voor elke persoon en waarin eenieder menswaardig kan leven.


De inzet van elke vrijwilliger is waardevol en gelijkwaardig. Iedere medewerker zet z'n talenten en kennis op zijn eigen manier in met wederzijds respect voor elkaars taken. Ommekaar is een boeiende omgeving met zinvolle taken waar ondersteuning en begeleiding voorzien is als dat nodig is. We gaan problemen niet uit de weg maar zoeken samen een oplossing. Er is altijd een luisterend oor waar je jouw leuke of minder leuke verhalen kwijt kan.

Email: ommekaar@scarlet.be

Telefoonnummer: 02/361.22.93

GSM coördinator: 0478/45.33.53

Steun onze werking via BE72 0016 7577 3616

Buurthuis Ommekaar, Hoogveld 1, 1501 Buizingen

We danken deze partners voor de steun aan onze werking